De terugkeer van Merlijn

De terugkeer van Merlijn is een fantastische, meeslepende vertelling, geïnspireerd op de eeuwenoude en onvergetelijke Arthurlegende. Het is een unieke roman in de traditie van James Redfield en Marion Bradley, waarin de magische figuur Merlijn een mysterieuze wereld vol avontuur en betovering tot leven brengt.

In een regenachtig Engels industriestadje wordt de jonge politieagent Arthur McCallum ingezet op een bevreemdende moordzaak. Hij is nog maar amper aan zijn onderzoek begonnen, wanneer onvergetelijke figuren als Merlijn, Melchior, Lancelot en Guinevere ten tonele verschijnen. Al spoedig keren de wonderbaarlijke legendes en magische gebeurtenissen uit een ver verleden terug.

Nu de wereld ten onder dreigt te gaan aan de duivelse plannen van Mordred moet deze kwaadaardige zoon van Koning Arthur eens en voor altijd verslagen worden. Wanneer de magische krachten elkaar weer treffen, wordt een eeuwenoude cirkel gesloten…

De epische strijd heeft zich verplaatst vanuit een in nevelen gehuld verleden naar de werkelijkheid van onze jaren negentig. Zo krijgen de eeuwenoude wijsheden die in deze wervelende en sprookjesachtige vertelling weer tot leven komen, een inspirerende en nieuwe betekenis.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − veertien =