De nieuwe tijd

11 september 2001: Aanslagen in Amerika. In één klap is de wereld wakkergeschud en zich bewust geworden dat het zo niet meer langer kan. Angst en onzekerheid hebben de kop op gestoken en het einde is nog niet in zicht. Er staan grootscheepse veranderingen op aarde te gebeuren. “De Nieuwe Tijd” is aangebroken, waarin de mensheid tot een nieuw besef, een hoger bewustzijn moet gaan komen. Dat is de bedoeling van het Goddelijke Plan, waarvan wij allen deel uit maken.

Wat moet of gaat er allemaal veranderen? Wat betekent dit voor jou? De schrijfster Angel heeft dit boek geïnspireerd opgeschreven en legt in heldere bewoordingen uit wat deze Nieuw Tijd behelst. Inhoudelijk wordt ingegaan op de verschillende aspecten die van belang zijn om te kunnen anticiperen in dit Nieuwe Tijdsbeeld. Inzicht wordt gegeven en verbanden worden gelegd om tot een hoger bewustzijn te komen.

De lezer wordt wakker geschud en vindt in dit boek een wegwijzer voor zichzelf en wordt uitgenodigd zijn eigen rol in dit proces mee te spelen. Het maakt het daardoor tot een handboek voor alle mensen die met vernieuwingen mee willen gaan en tot ontwikkeling willen komen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + 15 =