De cyberkiller

Stel je voor dat je in een café bent en er komt een man op je af. Hij komt je niet direct bekend voor, maar hij weet alles over je. Hoe het er voor staat op je werk, wat je hobby’s zijn. Hij weet zelfs de naam van je ex vriend. Het klikt en je drinkt iets met hem…

Op dat moment maak je je eerste – en laatste – fout. Jij bent het nieuwste slachtoffer van een state-of-the-art moordenaar. De man die zelfs het dunne pantser wegrukt dat de geheimen van jouw leven nog beschermde, om je vervolgens van het leven te beroven.

Er worden mysterieuze moorden gepleegd en de doorgewinterde politieman Frank Bishop is op de zaak gezet. Hij moet een eind zien te maken aan het almaar groeiende aantal slachtoffers. Hij krijgt hulp van Wyatt Gilette, een jonge computer hacker. Die speciaal voor deze opdracht uit de gevangenis wordt gehaald. Samen achtervolgen Bishop en Gilette de anonieme crimineel in zijn echte en virtuele leven.

Om dit meesterbrein te kunnen verslaan, zullen ze al hun traditionele en hun cyberkennis moeten aanwenden. Maar hoe krijg je iemand te pakken welke elke stap die jij zet kan volgen?

Edje: “Spannend en verrassend van het begin tot het einde”

Bestellen via bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 14 =